Leuk dat jullie een kijkje komen nemen op onze website!

Wij fokken gemiddeld 2 tot 3 keer per jaar een nestje Australian Labradoodles. Australian Labradoodles zijn hele lieve en mensgerichte honden. Het is daarom belangrijk dat een pup in huiselijke kring opgroeit. Onze pups zijn onderdeel van ons gezin en groeien – in de tijd dat zij bij ons zijn – op samen met onze kleuterdochter en andere lieve honden.

Twee keer per dag gaan wij met onze honden een fijne wandeling maken in een losloop gebied waar zij heerlijk spelen.

Onze honden krijgen vers vlees te eten. We wisselen verschillende merken af: kivo, farmfood en carnibest. Het is een complete maaltijd voor de hond waar alle essentiĆ«le voedingsstoffen die een hond nodig heeft inzitten. In vers vlees zitten namelijk de bacterieĆ«n die nodig zijn voor een gezonde darmflora. Honden met een gezonde darmflora krijgen veel minder snel last van infecties. Het vlees zorgt er ook voor dat de urine wat zuurder is, waardoor de kans op infecties zoals een blaasontsteking aanzienlijk kleiner is.

Aan het eind van de zwangerschap geven wij de moederhond extra rust en zal zij altijd bij ons in de buurt zijn zodat zij zich veilig voelt. Ze krijgt extra te eten en krijgt nog meer aandacht. Tijdens de bevalling zullen wij haar helpen en steunen waar nodig. De eerste weken na de bevalling zijn wij dag en nacht bij haar om haar te verzorgen, zodat zij alle aandacht kan geven aan haar nestje pups. Als de pups oud genoeg zijn verhuizen ze naar de woonkamer waar zij alle geluiden van het dagelijks leven meemaken (stofzuigen, tv, spelende kinderen, andere honden). Langzamerhand gaan wij de pups socialiseren. Ze gaan regelmatig mee naar buiten, aan het lijntje lopen, mee in de auto, mee naar school.

En… als zowel de moederhond als de pup er aan toe is geven wij hem/haar met veel liefde aan jullie mee.